Mobiilimarkkinointi

Markkinointia, jolla tavoitat asiakkaasi oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Etusivu / Palvelut / Mobiilimarkkinointi

Web push -viestit markkinointikeinona

Ajattele, jos voisit lähestyä asiakastasi juuri oikealla hetkellä. Web push -viestien avulla se on mahdollista! Paikannusteknologioita hyödyntävä palvelumme mahdollistaa sisällön lähettämisen valitsemallasi maantieteellisellä alueella sijaitseville WordPress-sivustosi vierailijoille. Viestien vastaanottaminen onnistuu jopa mobiililaitteella ilman laitteelle asennettua erillistä sovellusta.

Palveluun voidaan myös liittää ns. Bluetooth-majakka, joka mahdollistaa tätäkin tarkemman kohdentamisen. Pienikokoinen lähetin, joka sijaitsee liiketilassa, lähettää lähellä oleviin laitteisiin sivustolinkkiä. Voit esimerkiksi lähettää ohikulkijalle tuotemainoksen tai tiedon tarjouksesta.

Mitä etuja web push -viesteillä on? Mainoksen teho on suurempi, kun se on vastaanottajalle relevantti ja ajankohta on oikea. Web push -viestien avulla voit tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua ja ennakoida heidän tarpeitaan.

Haluaisitko päästä heti kokeilemaan uudenlaisia markkinointikeinoja? Tilaa meiltä web push -paketti WordPress-sivustollesi! Paketin hinta on 19 € / kk.

Web push -paketti 19 € / kk

Tilaa paketti

Web push -ominaisuuden asennustyö veloitetaan erikseen tuntihinnaston mukaisesti. Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

TEKNISET VAATIMUKSET

SSL-sertifikaatti

Jotta web push-viestit toimisivat Chrome-selaimella, sivustolla tulee olla SSL-sertifikaatti (Secure Sockets Layer.) Safarilla sertifikaatti ei ole pakollinen. SSL-sertifikaattia suositellaan kuitenkin nykyisin käytettäväksi kaikilla sivustoilla, sillä se suojaa sivustolla vierailevien luottamuksellisia tietoja ulkopuolisilta. Saat myös SSL-sertifikaatin meidän kauttamme.

Tuetut selaimet

  • Chrome (työpöytä ja Android-älypuhelimet)
    Vaatii SSL-sertifikaatin toimiakseen
  • Safari (työpöytä)