Kotisivutila ja WordPress-ylläpito

Luotettavaa ylläpitoa omalla palvelimellamme.

Etusivu / Palvelut / Kotisivutila ja WordPress-ylläpito

Kotisivutilaa

Tarjoamme WordPressin asettamat vaatimukset täyttävää kotisivutilaa hintaan 30 € / kk. Kotisivut sijoitetaan valvottuun, korkean käytettävyyden palvelinympäristöön. Kotisivutilan hintaan sisältyy WordPressin perusylläpito eli WordPress-ytimen, lisäosien ja teemojen päivitykset, viikottainen varmuuskopiointi ja 5 sähköpostilaatikkoa.

WordPress ylläpito

Ylläpitoon sisältyy WordPress-ytimen, lisäosien ja teemojen päivitykset. Päivityksistä huolehtiminen on tärkeä osa WordPress-sivustojen turvallisuutta. Lisäturvaa kaikille ylläpitämillemme sivustoille tuo kolmannen osapuolen turvallisuuslisäosa, joka myös ehkäisee osaltaan tietomurtoja.

Varmuuskopiointi

Säännöllinen varmuuskopiointi sisältyy ylläpidon hintaan. WordPress-sivusto on teemoineen ja lisäosineen mutkikas kokonaisuus, jonka päivittäminen ei aina ole ongelmatonta. Joskus päivitys tai huolimaton käyttäjä saattaa rikkoa sivustolta jotain. Kaikesta varovaisuudesta huolimatta sivustolle murtautuminenkaan ei ole mahdotonta. Mitään hätää ei ole, jos varmuuskopioinnista on muistettu huolehtia.