Graafinen suunnittelu

Etusivu / Palvelut / Graafinen suunnittelu

Yhtenäinen yritysilme

Yritysilme on yhtä kuin yrityksen kasvot, joilla luodaan ensivaikutelma ja joiden avulla yritys erottuu muista yrityksistä. Luemme visuaalisia viestejä paljon nopeammin kuin kirjoitettua tekstiä: tuttu yritys löytyy esimerkiksi sanomalehden ilmoituspalstalta salamannopeasti tutun värimaailman ja logon avulla. Jos kaikki ilmoitukset olisivat mustavalkoisia ja koostuisivat pelkästä tekstistä, tehtävä olisi haastavampi.

Yritysilmeellä voi viestiä monenlaisia asioita. Visuaalisen ilmeen tulisi tietenkin sopia yrityksen toimialaan. Oikein valittu muotokieli ja värimaailma puhuttelevat juuri oikeaa kohderyhmää ja laadukas graafinen suunnittelu takaa ammattimaisen vaikutelman. Yritysilmeen suunnittelussa ei saisi olla kysymys henkilökohtaisista mieltymyksistä: kirjaintyyppien, värien ja kuvien hyvyys tai huonous on aina suhteessa kontekstiin. Yhdelle yritykselle mahdoton fontti voi olla juuri se paras mahdollinen valinta toiselle yritykselle. Hyvin suunniteltu yritysilme kestää aikaa eikä ole liian trendikäs.

Painotuotteet

Digitalisoituvassa maailmassa perinteisillä painotuotteilla on edelleen paikkansa. Painettu sanoma tuntuu usein henkilökohtaisemmalta kuin pelkkä sähköinen viesti. Hyvin suunniteltu esite jää asiakkaallesi talteen ja muistuttaa yrityksesi olemassaolosta. Suunnittelemme kaikki tarvitsemasi painotuotteet, kuten käyntikortit, esitteet, flyerit ja kirjekuoret. Halutessasi hoidamme myös painatuksen puolestasi.

Sähköiset materiaalit

Printtimedian ohella sähköiseen viestintään kannattaa panostaa, koska se on samalla sekä tehokasta että edullista. Soveltamalla yritysilmettä myös yrityksen digitaalisessa viestinnässä autat asiakkaitasi tunnistamaan yrityksesi ja vahvistat yrityksesi brändiä. Suunnittelemme uutiskirjeet, PowerPoint-pohjat, verkkosivustoltasi ladattavat esitteet ja muut yrityksesi tarvitsemat sähköiset markkinointimateriaalit.

Hinnoittelu

Graafinen suunnittelu on tuntityötä ja hinnoittelu riippuu aina projektin laajuudesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous