Googlen yrityspaketti

Auta asiakkaitasi löytämään yrityksesi!

Etusivu / Palvelut / Googlen yrityspaketti

Google My Business – paketti

Google My Business -palvelun avulla asiakkaasi voivat löytää sinut käyttäessään hakutoimintoa, karttapalvelua tai Google+-palvelua. Palvelun avulla voit välittää asiakkaillesi tietoa oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan: esimerkiksi ajo-ohjeet toimipaikkaasi, puhelinnumeron ja aukioloajat. Tarjoamme Googlen yritysprofiilin luomista palvelupakettina.

Google My Businessin hallintapaneelin avulla saat tilastotietoa siitä, kuinka monesti asiakkaat ovat löytäneet yrityksesi Googlessa. Näet myös klikkausten, ajo-ohjepyyntöjen ja verkkosivustolla käyntien määrän.

Google My Business 450 €

Hinta sisältää Google My Business -palvelun käyttöönoton, yrityksen tietojen ja kuvien lisäämisen profiiliin sekä yrityksen vahvistamisen Googlelle. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Tilaa Google My Business
MISSÄ YRITYKSESI VOI NÄKYÄ?

Google-haku

Yrityksesi tiedot voivat näkyä Googlen haussa hakutulosten oikealla puolella. Näkyvillä voi olla esimerkiksi tieto aukioloajoista, lataamiasi tai asiakkaidesi julkaisemia kuvia yrityksestäsi, arvosteluja, ajo-ohjeet ja linkki verkkosivustollesi.

Google+

Google+ -sivun avulla voit olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa. Voit jakaa päivityksiä, kuvia, videoita ja linkkejä. Asiakkaasi voivat antaa arvioita yrityksesi palveluista. Voit vastata asiakaspalautteisiin julkisesti hallintapaneelin kautta ja pitää siten yllä asiakassuhteitasi.

Google Maps

Google Mapsin hausta löytyminen tekee toimipaikkaasi navigoimisesta helpompaa. Asiakkaasi voi esimerkiksi hakea reittiohjeet yhdellä klikkauksella. Mobiililaitteella näkyville voi lisäksi tulla esimerkiksi soittopainike, jonka avulla asiakas voi yhdellä painalluksella soittaa sinulle.