Palvelumme

Tutustu monipuoliseen palvelutarjoomaamme!

Etusivu / Palvelut

Kaikki mitä viestintääsi tarvitset

Palvelutarjoomamme on suunniteltu erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä ajatellen. Suunnittelemme verkkosivustot ja hoidamme niiden ylläpidon. Tarjoamme myös sosiaaliseen mediaan liittyviä palveluita, jotka auttavat asiakkaita löytämään yrityksesi.

PALVELUITAMME

Kotisivutila ja WordPress-ylläpito

Tarjoamme kotisivutilaa, joka täyttää WordPressin asettamat vaatimukset. Halutessasi voit jättää myös sisältöön ja ulkoasuun liittyvät muutos- ja päivitystyöt meidän huoleksemme!

Lue lisää

Graafinen suunnittelu

Meiltä saat käyntikortit, lomakkeet, lehtimainokset ja julisteet sekä PowerPoint-pohjat –  sekä melkein mitä tahansa paperille painettavaa tai näytöltä katsottavaa.

Lue lisää

Mobiilimarkkinointi

Tehosta markkinointiasi web push -viestien avulla! Lähetä asiakkaillesi heitä kiinnostavaa sisältöä – oikealla hetkellä ja oikeassa paikassa. Meiltä saat palvelun edulliseen kuukausihintaan.

Lue lisää

Googlen yritysprofiili

Google My Business -palvelun avulla voit hallita yrityksesi näkymistä Googlessa. Asiakkaasi voivat löytää yrityksesi käyttäessään Googlen hakua, karttapalvelua tai Google+ -palvelua.

Lue lisää

Facebook-markkinointi

Facebook-pakettiimme kuuluu yrityksen Facebook-tilin perustaminen ja sivun luominen sekä viikon pituinen mainoskampanja, jonka avulla tavoitat kohderyhmäsi.

Lue lisää


Saisiko olla jotain muuta?

Etkö löytänyt haluamaasi palvelua sivustoltamme? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan, mitä voimme tehdä.

Ota yhteyttä