Starttipaketti

Edullinen pienen yrityksen kotisivuratkaisu.

Etusivu / Kotisivupaketit / Starttipaketti

Kotisivut hintaan 890,-

Puuttuuko yritykseltäsi vielä verkkosivusto tai onko olemassa oleva sivustonne vanhentunut? Verkkosivusto on välttämätön osa yrityksen viestintää. Sen avulla voit erottua kilpailijoistasi, ja asiakkaasi saavat tietoa yrityksestäsi ja sen ajankohtaisista asioista. Tarjoamme ratkaisuksi Starttipakettiamme, jonka perusversio sisältää neljä yksittäistä sivua. Joustava starttipaketti myös venyy tarvittaessa lisäpalveluiden avulla. Lue lisää alta!

MIKSI STARTTIPAKETTI?

Edullinen

Pienen yrityksen budjetti on usein tiukka. Verkkosivusto on kuitenkin lähes pakollinen hankinta. Meiltä sen saa edullisesti. Starttipaketin hinta on 890 euroa (alv. 0 %.)

Nopea toimitus

Starttipaketin edullisuus perustuu tarkkaan harkittuun ja hyväksi havaittuun työskentelytapaan. Edullisuuden sivutuotteena saat siis valmiin sivuston käyttöösi myös nopeasti!

Kestävä ratkaisu

Yritystoimintasi kasvaessa verkkosivustoltakin vaaditaan enemmän. Ei huolta – Starttipakettina alkunsa saanut sivusto laajenee helposti yhdessä yrityksesi kanssa, kun se on ajankohtaista.

MITÄ STARTTIPAKETTI SISÄLTÄÄ?

Etusivu

Hyvä etusivu kertoo käyttäjälle muutamassa sekunnissa, mistä yrityksessäsi on kyse. Viestin välittämisessä voidaan hyödyntää esimerkiksi tekstiä, kuvia ja diaesitystä.

Esittelysivu

Esittäydy ja herätä luottamusta asiakkaissasi. Kerro yrityksesi tarjoamista palveluista, historiasta ja arvoista esittelysivulla.

Blogi

Kerro yrityksesi ja toimialasi ajankohtaisista asioista blogissa. Näin sivustollasi vierailevat saavat säännöllisesti uutta sisältöä katsottavaksi. Myös hakukoneet rakastavat päivittyvää sisältöä.

Yhteystiedot

Yhteystietojen lisäksi yhteydenottosivulta voi löytyä kartta toimipaikkaasi ja yhteydenottolomake, jonka avulla asiakas voi lähettää viestin suoraan sivustolta.

LISÄPALVELUT

Yritykset ovat erilaisia, eikä sama ratkaisu sovi kaikille. Starttipaketti onkin siksi joustava: sen laajentaminen lisäpalveluilla onnistuu kätevästi. Huomaathan, että lisäpalveluiden hinnat ovat voimassa vain, kun ne toteutetaan Starttipaketin yhteydessä.

Lisäsivut 50,- / sivu

Starttipakettia on helppo laajentaa lisäsivujen avulla. Lisäsivuille voi olla tarvetta, jos haluat esimerkiksi kertoa yrityksesi palveluista tai tuotteista tarkemmin omilla sivuillaan, tai jos tarjoatte eri palveluita eri kohderyhmille.

Portfoliosivu alk. 100,-

Kuvat kertovat enemmän kuin sanat. Jos yrityksesi myy kukkalaitteita, saneeraa kylpyhuoneita tai tekee kampauksia, asiakas vakuuttuu osaamisestanne todennäköisemmin kuvagallerian kuin mainospuheiden avulla.

  • Portfoliosivu, max. 15 kuvaa 100,-
  • Lisäkuvat 3,- / kpl

Tarvitsetko jotain muuta?

Tarvitsetko Starttipaketin lisäpalveluksi jotain, mitä emme ole huomanneet ajatella? Ota meihin yhteyttä, niin keksitään ratkaisu.