Laskeutumissivu

Viimeistele mainoskampanjasi laskeutumissivulla.

Etusivu / Kotisivupaketit / Laskeutumissivu

Laskeutumissivu hintaan 450 €

Onnistuneella mainoksella esimerkiksi Facebookissa tavoitat kohderyhmäsi ja mainoksesi saa klikkauksia. Mutta mitä tapahtuu tämän jälkeen? Suoraan verkkosivustollesi ohjaava mainos ei välttämättä ole tehokas. Tukeaksesi kampanjaasi voit sen sijaan ohjata klikkaajat erilliselle laskeutumissivulle, jossa mainoksen lupaama sisältö on heti nähtävissä. Myös sivustokäyntien seuraaminen ja siten kampanjan tehokkuuden tarkastelu on helpompaa erillisellä laskeutumissivulla.

Laskeutumissivu 450 €

Tilaa laskeutumissivu

Peruspaketti sisältää laskeutumissivun, jossa voidaan lisätä tekstin lisäksi kuvia, videoita, ladattava pdf-esite tai muuta mediasisältöä. Lisäksi pakettiin kuuluu yhteydenottolomake.

Jos haluat meidän myös toteuttavan sivustolle laitettavan videon tai ladattavan esitteen, toteutamme sen mielellämme lisäpalveluna. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

LASKEUTUMISSIVUN HYÖDYT

Keskity vain oleelliseen

Jokaisella kampanjalla tulisi olla tavoite. Halutko asiakkaan ostavan jonkun tietyn tuotteen tai ehkä lataavan esitteesi tai katsovan videon? Laskeutumissivun etuna verrattuna tavalliseen verkkosivustoon on se, että kaiken ylimääräisen sisällön, joka häiritsee tämän tavoitteen toteutumista, voi karsia pois.

Paranna hakukonesijoitustasi

Laskeutumissivun avulla voidaan myös tavoittaa kävijöitä, jotka etsivät alasi palveluita hakukoneella. Suosituimpia avainsanoja voi hyödyntää laskeutumissivun verkko-osoitteessa. Näin kasvatat todennäköisyyttä sille, että laskeutumissivusi ja sitä kautta reitti varsinaiselle sivustollesi on hakutulosten kärkipäässä.

Kaikki irti analytiikasta

Sivustokäyntien seuraaminen ja siten kampanjan tehokkuuden tarkastelu on helpompaa erillisellä laskeutumissivulla, kun verkkosivuston muu liikenne ei sekoitu kampanjan seurauksena saatuun liikenteeseen.