Voita uudet kotisivut yrityksellesi

31.8.2015/0/0
Etusivu / Blogi / Kilpailut / Voita uudet kotisivut yrityksellesi

Kotisivustot.fi järjestää kilpailun, jossa pääpalkintona on uudet kotisivut yhdelle yritykselle. Kerro meille, miksi juuri sinun yrityksesi tarvitsee kipeimmin uudet kotisivut! Palkitsemme eniten apua tarvitsevan uudella verkkosivustolla.

Pääset osallistumaan kilpailuun täällä. Kilpailuaika päättyy 30.9.2015.

Miksi uudistaa yritykselle jo kertaalleen teetetyt kotisivut? Siksi, että tapa, jolla käytämme internetiä, muuttuu jatkuvasti. Konkreettinen muutos muutamien vuosien takaiseen tilanteeseen on erilaisten päätelaitteiden valtava kirjo. Älypuhelimien ja tablettien yleistymisen myötä yrityksen kotisivujen mobiiliystävällisyys on välttämättömyys. Google nimesi vuoden 2013 kesän Mobiilikesäksi johtuen mobiililaitteiden käytön räjähdysmäisestä kasvusta edellisiin vuosiin verrattuna. Kyseessä ei ole tilapäinen ilmiö – älypuhelimet ja tabletit ovat tulleet jäädäkseen. Jos yrityken verkkosivustoa ei ole optimoitu mobiililaitteille, käyttäjä joutuu skrollaamaan sivulla edestakaisin sivuttaissuunnassa ja zoomaamaan voidakseen lukea kaiken sisällön. Selaaminen on hidasta ja vaivalloista. Google saattaa myös rankaista ei-responsiivisia sivustoja huonommalla sijoituksella hakutuloksissa, kun haku suoritetaan mobiililaitteella. Voit testata yrityksesi kotisivujen mobiiliystävällisyyden Googlen omassa palvelussa.

Toinen merkittävä muutos on vuorovaikutteisuus. Staattiset sisältösivut, joilta voi lukea yrityksen historiasta ja tarkistaa yhteystiedot, eivät välttämättä palvele yrityksen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Sen sijaan päivittyvä, mielenkiintoinen sisältö tarjoaa sivustolla vieraileville aina jotain uutta. Mahdollisuus kommentoida julkaisemaasi sisältöä luo keskustelua ja tarjoaa asiakkaille uuden palautekanavan. Julkaisujärjestelmän avulla sivuston sisällön päivittäminen onnistuu helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta – ilman ohjelmointitaitoja. Meidän käyttämämme julkaisujärjestelmä on WordPress.

Myös verkkosivuston ulkoasulla on merkitystä. Visuaalisten elementtien tarkoitus on auttaa käyttäjää löytämään haluamansa sisältö sivustolta. Värit, kuvat ja käytetyt kirjaintyypit viestivät siitä, minkälainen yritys on kyseessä ja ketkä kuuluvat sen kohderyhmään.

Haluaisitko jutella kanssamme yrityksesi verkkosivuston uudistamisesta? Ota meihin yhteyttä. Muista myös osallistua kilpailuumme!